Agenda - Fotos

Onze animaties , alhoewel verschillend , dezelfde doelen!
Zoals Meeting Centre en accommodatie, onze prioriteit is om iedereen die komt om een cracs (Citizen , verantwoordelijke, actieve , kritische Solidariteit ) geworden helpen .
Oh hoe uitgebreid programma interessant voor ons team in alle acties en organisaties van het huis , zorgen om betekenis te geven aan wat er wordt gedaan .
Dit betekent in feite dat de activiteiten worden georganiseerd zodat jong ( en oud ) zijn participatieve , kunnen ze hun mening te geven , zijn de motoren van de actie, die de ' consumptiemaatschappij ' modus maakt plaats voor aandelen van bewustzijn en reflectie .
Dit is om iedereen bewust te zijn dat hij niet alleen in de wereld en dat andere mensen zullen volgen na hem.
Het is ook leren om respect , tolerantie ten opzichte van andere groepsleden , buren , medewerkers van het centrum , de omgeving die ons omringt ...
Het is het aanvaarden van proeven en fouten van elk en maken ze stapstenen naar de toekomst.
Dit is welkom iedereen die bij ons komt in een constructieve geest en zorg , zodat de geïnterviewde kan verlaten met " een beetje meer" in zijn dagelijks leven .
Het is empowerment voor iedereen die naar ons centrum komt , alle kleine tot zeer grote , kunnen hun eigen mening te vormen en dienovereenkomstig handelen.
Animate is leven geven , leven te geven aan dingen. Dit is wat we proberen te bewerkstelligen bij elk van onze acties .

We gaan uit van het idee dat iedereen op de weg. Groot of klein , gaan we naar contacten met anderen
met ervaringen ...
Onze activiteiten zijn bedoeld om inclusieve en respect ieder mens wat hij is , wat hij zag en wat hij gelooft zijn.
We proberen dat iedereen vindt zijn plaats en voelt zich goed te kunnen ontwikkelen op zijn manier van leven.

 

 

Sindien u op de hoogte wenst te worden gehouden van onze aktiviteiten, vragen wij u om onderstaand formulier in te vullens

Naam:

Voornaam:

Email: