De CPN

FRNL

Wat is een Centrum voor ontmoeting en onderdak?

De ontmoetings- en verblijfcentra zijn verenigingen zonder winstbejag die erkend zijn door de franstalige Gemeenschap als Jeugdcentra (met dezelfde titel als de Jeugdhuizen). Zij ontvangen u individueel, als familie of als groep voor een kwaliteitsverblijf, met als doel een permanente opvoeding.
Zij hebben als missie om het volgende tot de beschikking van de bezoekers te stellen: – een aangepaste infrastruktuur (in termen van lokalen en uitrusting), – een pertinente informatie over de plaats van hun inplanting, evenals een rijk palet aan aktiviteiten (natuurklassen, vakantiekampen, sociaal toerisme, ontdekking van de natuur, enz.). Deze aktiviteiten
worden al of niet volgens een thema voorgesteld, teneinde de animatie van de groepen te kunnen bijstaan in het organiseren van hun programma. Zij hebben eveneens als missie om ontmoeting te bevorderen tussen de groepen en individuën die hen bezoeken, evenals het openstellen voor de lokale gemeenschap en multiculturele uitwisseling. 


Het Protestants Centrum van Warfaaz is een vereniging zonder winstoogmerk gesticht in 1981. 
Het Centrum is erkend als Centrum voor Ontmoeting en Onderdak door het Ministerie van de Frantalige Gemeentschaptoerisme sociaal centrum door Commissariat Général au Tourisme en ondersteund door de Waalse Regio en de Verenigde Protestante Kerk van Belgïe.

%d blogueurs aiment cette page :